Олексій Романько: План перемоги Зеленського – єдиний шлях до справедливого миру та безпечного майбутнього

План перемоги спрямований на завершення війни та повоєнне відновлення України

План перемоги України, презентований Президентом Володимиром Зеленським, спрямований не лише на якнайшвидше завершення війни, а й на повоєнне відновлення країни. Це єдиний шлях до миру та безпеки. Про це у Facebook заявив Голова Сумської обласної ради Олексій Романько, підтримуючи ініціативу глави держави.

Олексій Романько підкреслив важливість досягнення перемоги та справедливого миру для гарантування безпеки не тільки України, а й всього світу. На його думку, сильна Україна разом із мужньою армією може стати ключовим елементом колективної безпеки, як в Європі, так і на інших континентах.

"Основні положення Плану перемоги, такі як запрошення України до НАТО, збільшення виробництва зброї та нарощування обсягів міжнародної військової допомоги, комплексний пакет стримування агресора, посилення економічного тиску на росію та підтримка українських військових — це наш шлях до справедливого миру та безпечного спільного майбутнього", — наголосив Олексій Романько.

Голова Сумської обласної ради також підкреслив, що у Плані перемоги немає місця для територіальних поступок чи замороження конфлікту.

"Україна прагне лише забезпечення своєї територіальної цілісності та чітких гарантій безпеки від партнерів - вступ України в НАТО є однією із головних передумов забезпечення гарантій ненападу на нашу Державу та стримування ворога", - зазначає він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що План перемоги — це стратегічний документ, який має на меті зміцнити Україну як військово, так і геополітично. Його реалізація дозволить українському народу відчути впевненість у майбутньому після війни, заявив Президент Володимир Зеленський.