Головна Новини Політика внутрішня політика Народному депутату Ладі Булах соромно за фракцію «Слуга народу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Важливо Народному депутату Ладі Булах соромно за фракцію «Слуга народу»

У президентській фракції може з'явитися «Гео Лерос» №2. Народ депутат Лада Булах (фракція «Слуга народу») визнається, що «стала фріком у власній фракції»

22 грудня 2020, 19:45
Поділіться публікацією:








Народна депутат Лада Булах ( "Слуга народу") жорстко критикує власну фракцію і міністрів, але зізнається в глибокій повазі до колишнього міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Народному депутату Ладі Булах соромно за фракцію «Слуга народу»

Фото: УНІАН

Про це народний депутат Лада Булах говорила сьогодні, 22 грудня, на пресконференції в УНІАН.

"Я останнім часом відчуваю себе фріком в своїй фракції, тому що я не проголосувала за цей несправедливий бюджет, тому що я не підтримую поправки від тютюнового лобізму. Але мене це не зупиняє ", — заявила Булах.

За її словами, їй соромно за колег-депутатів з фракції "Слуга народу", які "не поцікавилися і поверхнево поставилися" до деяких останніх голосувань.

Булах також на своїй сторінці в F acebook зізналася, що її політична позиція вже давно йде врозріз з позицією її фракції.

"Мій голос останнім часом дисонує з позицією фракції" Слуга народу ". Бюджет-2021 — не підтримала. Кандидатуру Вітренко — навпаки, підтримала. За Шкарлет проголосувала проти. Колеги запитують: "Чому?" Нагадаю, що за часів міністра охорони здоров'я Максима Степанова я теж не віддала свій голос. Я була тоді в меншості, але сьогодні мене вже ніхто з колег здивовано не питає чому ", — заявила Булах.

Крім того, під час пресконференції саме міністру охорони здоров'я Максиму Степанову дісталося найбільше критики з боку Лади Булах. Народний депутат звинуватила його мало не у співпраці з тютюновими компаніями, оскільки помітила попільничку на його столі.

"Можливо, цю пресконференцію побачить міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Пан Степанов, приберіть, будь ласка, з вашого робочого столу фірмову попільничку для електронних сигарет, на якій набитий логотип Міністерства охорони здоров'я. Це просто якийсь сюр. Я не знаю, що Ви пообіцяли тим, хто Вас умовив поставити цю попільничку і на всю країну демонструвати Вашу відданість і Вашу толерантність до паління в Україні "- заявила Лада Булах на прес-конференції.

Також народний депутат зізнався в глибокій повазі до Уляни Супрун.

"Особисто я глибоко поважаю пані Супрун. Я щаслива людина, яка живе в тій історії України, коли, нарешті, наша радянська медицина стала змінюватися і цінувати кожну копійку, яку держава витрачає на охорону здоров'я на оплату медичних послуг. Тому я завжди залишаюся прихильником медичної реформи і пані Супрун, яка її продовжила "- заявила Булах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Арсеній Зайчик

22 грудня 2020, 20:09

Супрун за таку "вдалу" медичну реформу давно потрібно було посадити за грати. При Порошенку та Супрун планово і цілеспрямовано нашу медицину було розвалено повністю. А зараз Супрун і такі як вона, в т.ч. і фрікова народна депутатка Булах, живуть приспівуючи і отримують за розвал медицини мільйони.


Новини