Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп потролив уряд і Зеленського через затримку із вакцинацією від коронавірусу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп потролив уряд і Зеленського через затримку із вакцинацією від коронавірусу (ВІДЕО)

На новину про затримку із вакцинацією нардеп відреагував дотепним відео

15 лютого 2021, 19:10
Поділіться публікацією:

15 лютого в Україні мала розпочатися масова вакцинація від коронавірусу. Втім, через певні проблеми і технічні затримки поставка препарату до держави затримується. На таку новину неординарно відреагував народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко.

Нардеп потролив уряд і Зеленського через затримку із вакцинацією від коронавірусу (ВІДЕО)

Гончаренко потролив Зеленського в Telegram. Фото із відкритих джерел

На особистому Telegram-каналі політик виклав коротке відео із маленьким хлопчиком, який бігає довкола снігової лопати, але не здатний прибрати її з дороги, бо вона постійно намагається його вдарити.

"Відеомініатюра — Зеленський намагається домовитися щодо поставок вакцини від COVID-19", — підписав ролик Гончаренко.

У своєму дописі він обійшовся без видимої критики, лише навів окремі факти. Так, Гончаренко нагадав про обіцянки головного санітарного лікаря країни Віктора Ляшка про поставки протиковідної вакцини для українців до 15 лютого. Також політик додав крихту статистики щодо процесу масових щеплень в інших країнах світу:

"Натомість, у Великобританії від коронавірусу вакцинували вже 15 млн людей, у Німеччині – 3,8 млн, а владу критикують за нібито повільний темп вакцинації населення. У Євросоюзі взагалі заявили, що до кінця літа планують вакцинувати усіх бажаючих", — зазначив Олексій Гончаренко.

Наприкінці нардеп додав, що в Об’єднаних Арабських Еміратах, де цими вихідними із офіційним візитом перебував Володимир Зеленський, вакцинувати населення проти COVID-19 розпочали ще в грудні 2020 року. На думку Гончаренка, саме подібний досвід слід переймати у ОАЕ, а "не святкувати День закоханих".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, у чому причина затримки початку вакцинації українців від коронавірусу та коли орієнтовно варто чекати її початку.

Також на порталі можна дізнатися, скільки вакцинацій на місяць планують робити українські лікарі. Крім того, не зайвим буде ознайомитися із причинами, через які українцям важливо погодитися на щеплення від коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Аноним

17 лютого 2021, 03:15

Ага, сейчас будем слушать что будет рассказывать политическая проститутка из партии Шоколадной Дупы. Пусть идёт нах...!


Новини