Головна Новини Політика внутрішня політика На сайті президента зареєстрували петицію з вимогою скасувати "карантин вихідного дня"
commentss НОВИНИ Всі новини

На сайті президента зареєстрували петицію з вимогою скасувати "карантин вихідного дня"

Оновлене: протягом трьох днів петиція з вимогою скасувати карантин вихідного дня набрала потрібну кількість голосів. Тепер її має розглянути керівництво країни.

13 листопада 2020, 21:32
Поділіться публікацією:

На сайті президента України зареєстрована петиція з вимогою скасовувати карантин вихідного дня. Звернення, ініційоване 10 листопада Єгоровою Катериною посилається на гарантії держави перед громадянами країни, зокрема про те, що кожен має право на підприємницьку діяльність, яка не заборонена законом; право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає, або на яку вільно погоджується; про те, що держава створює умови для повного здійснення громадянами права на працю, а вони своєю чергою мають право на соціальний захист і т.д.

На сайті президента зареєстрували петицію з вимогою скасувати "карантин вихідного дня"

Далі автор розповідає про можливі наслідки карантину вихідного дня — про дефіцит робочих місць, відсутність надходжень до бюджету, оплати оренд площ і комунальних послуг юридичними особами тощо.

Петиція закінчується категоричною вимогою не вводити карантин вихідного дня:

"З огляду на вищесказане, громадськість, представники бізнесу та експерти ринку висловлюють категоричний протест ініціативу введення "карантину вихідного дня" і вимагають:

1. Не вводити в дію карантин вихідного дня, а в разі його введення скасувати!

2. Скасувати в Києві та інших містах, центрах України заборону на здійснення підприємницької діяльності як в цілому, так і з обмеженням часу.

3. У разі прийняття законодавчих та нормативних актів строго дотримуватися конституційних гарантій на підприємницьку діяльність, працю, соціальний захист і гарантій на відшкодування коштом держави чи органів місцевого самоврядування матеріальної та моральної шкоди, завданої незаконними рішеннями, діями чи бездіяльністю органів державної влади.

4. Проводити консультації з громадськістю та представниками бізнесу кожен раз і з усіх питань формування та реалізації державної політики".

На сайті президента зареєстрували петицію з вимогою скасувати ”карантин вихідного дня” - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, що в України є всі шанси отримати статус кандидата в членство ЄС у 2027 році.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини