На мою квартиру наклали арешт, а машину оголосили в розшук, - нардеп Устинова

За словами Устинової, причина полягає в її фразі про те, що Шевцов недостойний носити звання офіцера

Народний депутат Олександра Устинова опублікувала на своїй сторінці в Facebook пост , в якому розповіла про те, що на її квартиру було накладено арешт. Також її автомобіль був оголошений в розшук, оскільки проти неї були подані позови від заступника Головного слідчого управління поліції Євгена Шевцова. За словами Устинової, причина полягає в її фразі про те, що він не гідний носити звання офіцера. Про це повідомляє видання Цензор.НЕТ.

"На мою квартиру наклали арешт, а машину оголосили в розшук. Такі собі будні депутата. І якщо що - це не першоквітневий жарт, а новий" привіт "від нашої нової" реформованої "поліції. Все тому, що повинна сплатити майже 80 тис. грн компенсації за завдану моральну шкоду цілого заступнику Головного слідчого управління поліції! Пам'ятаєте якогось Євгена Шевцова - публічно на своїй сторінці в ФБ обізвав мене всіма можливими епітетами від "бродячої тварини" до "тупий вівці" і багатьма іншими епітетами, на що я йому скромно відповіла, що така людина не гідна носити звання офіцера! ", - йдеться в повідомленні.

Парламентарій зазначила, що Шевцов "образився" на неї через те, що вона написала скаргу, щоб перевірили його можливе незаконне збагачення.

"Так ось, замість розслідувань внутрішньої безпеки наш реформований поліцейський подав 6 судових позовів проти мене, бо як це так я написала, що така поважна людина не може звання офіцера мати! Про те, що наш кращий Печерський суд виніс таке рішення я навіть не знала. Прийшло воно в липні, а суд виявляється був в лютому ", - пояснила нардеп.


Джерело: https://censor.net/ru/n3284618 Джерело: https://censor.net/ru/n3284618