Головна Новини Політика внутрішня політика Міністр юстиції анонсував приватизацію чотирьох в'язниць в 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр юстиції анонсував приватизацію чотирьох в'язниць в 2021 році

Також міністр юстиції Денис малюська анонсував публікацію "Рейтингу в'язниць", відкриття нових об'єктів тюремної інфраструктури, будівництво нових слідчих ізоляторів і зміни в законодавстві, які повинні змінити систему кримінальних покарань.

31 грудня 2020, 01:25
Поділіться публікацією:

Про великий продаж в'язниць заговорили понад рік тому, коли міністр юстиції Денис Малюська анонсував їх продаж.

Міністр юстиції анонсував приватизацію чотирьох в'язниць в 2021 році

ФОТО: Укринформ

Як розповів чиновник "Радіо Свобода" втілити проект в життя перешкодила пандемія короновірусноі інфекції та бюрократичні перепони.

Водночас, за словами міністра, в українському бюджеті на наступний рік передбачені доходи від продажу в'язниць.

"Доходи від приватизації в'язниць будуть розподілятися по пропорції 70/30 (70% — в спецфонд і, відповідно, на нове будівництво, 30% — в загальні доходи бюджету)", — сказав чиновник і додав, що в наступному році держава планує виставити на продаж не менше чотирьох в'язниць.

Також під час інтерв'ю Малюська розповів про новий рейтинг для в'язниць, про будівництві нових ізоляторів і змін в кримінальному законодавстві.

Також він не забув згадати про появу в цьому році платних камер і скорочення мережі в'язниць. 

За словами Малюськи, це дозволило зменшити кількість співробітників і трохи підвищити заробітні плати тим, хто залишився.

Відзначимо, три місяці тому Міністерство юстиції оголосило про початок великого розпродажу нерухомого майна пенітенціарної системи.

Нагадаємо, серед них — понад 6 тисяч засуджені за кримінальні злочини. Якщо вірити статистиці ООН станом на 2017 рік, то в цілому за кордоном перебувають близько шести мільйонів емігрантів з України. З них майже половина живе в Росії.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Верховна Рада хоче заборонити фірмам брати гроші за пошук роботи за кордоном. Йдеться про проект закону № 2365. Як повідомляється в офіційному Telegram-каналі політсили "Слуга народу", зараз українцям потрібно платити по 300-600 євро за пошук роботи за кордоном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини