Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук прокоментував санкції проти нього і Марченко: "Я не такий, як вони"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук прокоментував санкції проти нього і Марченко: "Я не такий, як вони"

Він сказав, що влада не така, як він

20 лютого 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

Народний депутат і кум Володимира Путіна Віктор Медведчук прокоментував введення санкцій РНБО проти нього і його дружини Оксани Марченко за фінансування тероризму. Про це повідомили в прес-службі партії "Опозиційна платформа — За життя".

Медведчук прокоментував санкції проти нього і Марченко: "Я не такий, як вони"

Фото: Google

За словами Медведчука, санкції щодо нього і його дружини були введені в незаконний спосіб, тому що не мають за собою ніяких доказів.

Він сказав, що введені РНБО санкції не можуть бути застосовані, поки суд не ухвалить відповідне рішення. Медведчук зазначив, що кампанія, яку влада розгорнула проти нього, його родини і соратників по партії говорить про те, що він "не такий, як вони" і що влада його не розуміє і відчуває в ньому небезпеку.

19 лютого РНБО ввів санкції проти Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини нардепа Тараса Козака Тетяни Лавренюк і ряду інших осіб за фінансування тероризму.

Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що Марченко і Медведчук є терористичним угрупуванням, яка постачає паливом бойовиків на окупованому Донбасі.

Також санкції були накладені на приватні літаки, якими Медведчук і Козак користувалися для польотів до Москви. Держава також внесло до списку власників трубопроводу "ПрикарпатЗахідтранс", який також пов'язують з Медведчуком.

2 лютого РНБО ввів санкції проти Тараса Козака та його бізнес-активів, серед яких виявилися телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називали того ж Медведчука.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Ярош прокоментував санкції проти Медведчука і Марченко.

Читайте також важливу заяву США з приводу війни України та Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини