Медведчук побажав Зеленському виправити помилки, набрати команду професіоналів і змінити ситуацію в країні на краще

Лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук заявив, що українці стали менше довіряти президенту, але при цьому, побажав Володимиру Зеленського виправити ситуацію

Для того щоб виправити помилки, зроблені за рік президентства, і змінити ситуацію в країні на краще, Володимиру Зеленському необхідно набрати команду професіоналів, впевнений голова політради "Опозиційної платформи - За життя", народний депутат Віктор Медведчук. Про це повідомляє Newsone.

За словами політика, в українців змінився рівень довіри до президента.

"Остання соціологія КМІС, яка була оголошена 19 травня, говорить про те, що в питаннях боротьби і встановлення миру – неуспішними його вважають 69%. У питаннях боротьби з економічною кризою – 64%. У питаннях боротьби з корупцією – 65% і так далі, - сказав Медведчук. - У жовтні всі ці цифри ще були з великим позитивним перехопленням".

За словами опозиційного політика, якщо Зеленський буде ставитися до того, що йому довірили владу в Україні таким чином, як він ставився цей рік, то на виборах йому лідерство не світить.

"Піти на вибори, висунути себе на вибори може кожен громадянин України, який досяг певного віку і володіє тими чи іншими характеристиками, які дозволяють йому це зробити. Але піти на вибори і виграти вибори – це різні речі, - зауважив нардеп. - І я не хочу сьогодні передбачати долю майбутнього Зеленського, але думаю, що якщо наступні роки чи наступний час він буде ставитися до того, що йому довірили владу в Україні таким чином, як він ставився цей рік, то у нього немає шансів перемогти на виборах".

При цьому політик побажав нинішньому гаранту не втратити довіри українців.

"Я йому щиро бажаю: перше – виправитися, друге – розпорядитися тією довірою, яка залишиться до нього таким чином, щоб виправити ті помилки, які були, набрати команду професіоналів, починаючи від уряду і закінчуючи місцевою регіональною владою для того, щоб вони змінили ситуацію в країні на краще. Якщо у нього це вийде – у нього є шанси. Не вийде – ну, це біда українського народу", - додав Медведчук.

Нагадаємо, Зеленський на прес-конференції за підсумками року президентства заявив про кадровий голод у держсфері.