Головна Новини Політика внутрішня політика Лишився в оточенні своїх цуциків: Рябошапка про Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Лишився в оточенні своїх цуциків: Рябошапка про Зеленського

Колишній генпрокурор розповів, чи підтримує зв'язок із президентом після свого звільнення

5 жовтня 2020, 12:14 comments2032
Поділіться публікацією:

Колишній генеральний прокурор України Руслан Рябошапка після залишення посади не спілкується із президентом Володимиром Зеленським. Про це ексгенеральний прокурор заявив в інтерв’ю УП.

Лишився в оточенні своїх цуциків: Рябошапка про Зеленського

"Мене мучить постійно думка про те, як Володимир Зеленський бездарно і нікчемно витратив найбільший шанс, який мала країна за останні 30 років – вибратись із ями та стати справді європейською країною, — сказав Рябошапка. — І пів року ми такою країною справді були. Але потім все це так бездарно спустити, як це зробив Володимир Олександрович, то це треба бути справді унікальним персонажем".

Наразі колишній посадовець співпрацює з міжнародними організаціями, консультуючи їх в питаннях України та реформ. Крім того, планує створити український think tank. Продовжує спілкуватися з Данилюком, Абромавичусом, Лещенком і Гончаруком, тоді як з президентом – тільки через публічні заяви.

Рябошапка вважає, що гарант не зміг працювати з людьми, які не на 100% його, не на 100% лояльні та готові виконувати будь-яку його забаганку.

"Як цуцики, які так виляють хвостиком. Він усіх людей, які здатні були йому сказати "ні" і не погодитись із ним, позвільняв. Тому зараз президент лишився в оточенні своїх цуциків. А вони, щойно він відвернеться, починають щось тягнути зі столу. Хоча, може, Зеленський уже й не відвертається. Не знаю", — сказав Рябошапка.

Нагадаємо, Гончарук, який залишив Україну, розповів, чим займатиметься в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини