Головна Новини Політика внутрішня політика Кому з політиків довіряють українці: свіжий рейтинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Кому з політиків довіряють українці: свіжий рейтинг

На першому місці в рейтингу опинився Зеленський

3 лютого 2021, 14:29
Поділіться публікацією:

Київський міжнародний інститут соціології провів чергове опитування серед населення України на тему довіри до політиків. Дане опитування проводилося тільки на території, контрольованій українською владою.

Кому з політиків довіряють українці: свіжий рейтинг

Результати опитування на тему довіри українців до політиків - фото: з відкритих джерел

Так, виходячи з відповідей респондентів, стало зрозуміло, що найбільший рівень довіри на сьогодні в українців до міського голови Києва, Віталія Кличко. Його показник - 37,5%. Однак відсоток недовіри до нього також великий - 51,8%. В середньому результат Кличко склав 14,3%.

Наступний за рівнем довіри виявився чинний президент країни Володимир Зеленський. З усіх опитаних йому довіряє 35,6%, а не довіряють - 59,6%. В цілому, його результат склав 24%.

На третьому місці у рейтингу опинився колишній прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. На сьогодні йому довіряє 30,9% українців. Рівень недовіри до політика склав 54,2%,. Загальний результат — 23,3%.

Четверте місце за рівнем довіри зайняв кандидат на пост Президента України на виборах 2019 року Юрій Бойко. Про довіру до нього заявили 28,9% респондентів. А про недовіру - 48,4%. В цілому, його результат — 19,5%.

На п'ятому місці опинився відомий телеведучий і за сумісництвом член однієї з політичних партій Сергій Притула. 27,3% з усіх опитаних відзначили, що довіряють йому. Про недовіру же повідомив 39,1%, респондентів. В цілому, його результат — 11,8%.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Путіна різко прокоментували закриття каналів Медведчука, а також про те, що   Зеленський публічно прокоментував блокування каналів 112, NewsOne і Zik.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини