Головна Новини Політика внутрішня політика Компенсація частини зарплат, виплати на дітей: Шмигаль в деталях розповів, як підтримають підприємців
commentss НОВИНИ Всі новини

Компенсація частини зарплат, виплати на дітей: Шмигаль в деталях розповів, як підтримають підприємців

Представники малого бізнесу виявилися вкрай незадоволені державною підтримкою

10 листопада 2020, 23:36
Поділіться публікацією:

Після того як уряд України прийняв рішення посилити коронавірусні обмеження у вигляді карантину вихідного дня, стало ясно, що навіть у такій, здавалося б, легкій формі це може істотно позначитися на малому бізнесі українців. Виходячи з цього, прем'єр-міністр України Анатолій Шмигаль розповів, яку підтримку готова надати держава для підприємців, щоб зберегти малий бізнес в такий нелегкий час.

Компенсація частини зарплат, виплати на дітей: Шмигаль в деталях розповів, як підтримають підприємців

Як представник держави, Шмигаль обіцяє, що буде компенсована частина заробітної плати найманим працівникам підприємств, у зв'язку з тим, що, замість того, щоб виходити на роботу, вони залишаться вдома. За словами прем'єра, така програма по частковому безробіттю, навесні-влітку цього року допомогла зберегти понад 450 тис робочих місць.

Також чиновник обіцяє підприємцям здійснити виплати на дітей в тому вигляді, в якому вони існували навесні.

Крім того, Шмигаль анонсував створення механізму реалізації непередбачених обставин, які можуть статися у зв'язку з карантином вихідного дня. Він буде розроблений найближчим часом спільно з Торгово-промисловою палатою.

Підписники акаунту прем'єра бурхливо відреагували на заяву політика, звинувативши його у брехні — навесні ніяких виплат проведено не було, а ті пару тисяч, обіцяних урядом, не врятують ФОП-ів. Крім того, деякі пропонують реформувати суди та податкові органи, які нібито позбавляють людей чесного заробітку.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час ток-шоу "Хард з Влащенко" розповів про досягнення уряду в боротьбі з коронавірусною інфекцією. Зокрема, Шмигаль зазначив, що локдаун на початку карантину зміг врятувати життя тисяч українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини