Кабінет міністрів обмежив проведення рубок на схилах Карпат

Кабінет Міністрів на засіданні 9 грудня має 2020 року ухвалив проект постанови, яким ввів радикальне обмеження на проведення будь-яких суцільних рубок на гірських схилах Карпатського регіону

Карпати - один із наймальовничіших регіонів України. Через постійну вирубку лісу, жадобу збагачення деяких чиновників, вимагає невідкладного втручання правоохоронних органів.

Сьогодні Кабінет міністрів ухвалив проєкт постанови, яким обмежує суцільні рубки на гірських схилах Карпатського регіону, відповідний проєкт і супровідні документи знаходяться на Урядовому порталі.

"Введення радикального обмеження на проведення будь-яких суцільних рубок (як головного користування, так і рубок формування і оздоровлення лісів)", - йдеться в пояснювальній записці до постанови.

Через те, що ліси Карпат просто зникають, все це не може позначитися на місцевій фауні і флорі регіону. Крім того, в результаті українські деревообробники, відзначається в документі, також не мають можливості реалізовувати свою продукцію на ринках ЄС, ніж знижується фінансова ефективність лісової галузі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поїзд курсуватиме через день. З Києва він відправлятиметься по непарних днях, а з Рахова - по парних. Перший рейс звідти поїде, відповідно, 4 серпня. Йдеться про потяг №217 / 218 "Київ - Рахів". Квитки вже у продажу, їх можна придбати на офіційному сайті компанії або в залізничних касах.