Головна Новини Політика внутрішня політика Главу МОЗ планують змінити - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Главу МОЗ планують змінити - ЗМІ

Охочих зайняти цю посаду немає

26 листопада 2020, 17:31
Поділіться публікацією:

Очільника Міністерства охорони здоров’я Максима Стєпанова найближчим часом хочуть звільнити від виконання обов’язків глави відомства. Про це повідомляє Українська Правда з посиланням на свої джерела в офісі глави держави.

 Главу МОЗ планують змінити - ЗМІ

"Стєпанов, ми думали, класний менеджер. Але він, наприклад, дає доручення про доставку кисню на області, а потім може це зовсім не контролювати. Тому все робиться якось в ручному управлінні", — наголосив співрозмовник з ОП.

Але після звільнення Стєпанова виникає проблема щодо призначення нового кандидата, адже через пандемію немає охочих стати Міністром МОЗ. Всі розуміють, що незабаром кар’єра призначеного міністра може піти під укіс через ситуацію з рівнем та темпом захворюваності коронавірусом в Україні.

Також відомо, що єдиним кандидатом на пост є амбітний нинішній головний санітарний лікар Віктор Ляшко. Кажуть, він втомився бути лише лікарем.

Своєю чергою, Степанов спростовує інформацію. В ефірі одного з українських каналів він заявив, що збирається продовжувати рятувати українську націю.
 Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що у Міністерстві охорони здоров'я розповіли, коли ця хвиля пандемії коронавірусу в Україні піде на спад. У відомстві підкреслили, що обов'язковою умовою для досягнення позитивного результату в епідеміологічній обстановці по Україні є карантин вихідного дня. Він допоможе утримувати рівень хворих на цифрі 11-12 тисяч, а надалі й знизити цю кількість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини