Головна Новини Політика внутрішня політика Глава РНБО заперечує дефіцит води в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава РНБО заперечує дефіцит води в Криму

Глава РНБО Олексій Данилов стверджує, що дефіцит води в окупованому Криму переживають тільки підприємства

10 липня 2020, 01:11 comments1018
Поділіться публікацією:

Голова Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов заявив, що жителі Криму, який з 2014 року перебуває під фактичним контролем Росії, не відчувають проблем з водопостачанням. Про це чиновник розповів у передачі "Право на владу", передає агентство "РБК-Україна".

Глава РНБО заперечує дефіцит води в Криму

Так, за словами Данилова, реальний дефіцит води існує тільки на підприємствах, які постачають податками Російську Федерацію.

"Те, що там немає води для промисловості — це вже інше питання. Позиція досить проста, коли там буде українська промисловість, коли там буде Україна — там обов'язково буде українська вода", — зазначає керівник РНБО.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в партії "Слуга народу" звучала думка зробити водопостачання в Криму розмінною монетою в питаннях Донбасу.

"Якщо дати воду в Криму, але мати велике якусь перевагу в переговорах по Донбасу, моя особиста позиція, буду вважати достатнім компромісом. Я б на таке не пішов, тому що в Криму, так чи інакше, водою будуть користуватися громадяни України", — зазначав в лютому цього року Давид Арахамія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини