Головна Новини Політика внутрішня політика Гендиректор «Укроборонпрому» Абромавічус може покинути посаду
commentss НОВИНИ Всі новини

Гендиректор «Укроборонпрому» Абромавічус може покинути посаду

Абромавічус розповів, що за підсумками зустрічі в ОП він зробив висновок про політичну підтримку рухатися далі в проведених в держконцерні змінах

29 липня 2020, 20:19 comments1353
Поділіться публікацією:

Нова команда держконцерну "Укроборонпром" продовжить роботу, однак гендиректор держконцерну Айварас Абромавічус може змінити посаду, повідомив сам Абромавічус за підсумками зустрічі в середу в Офісі президента (ОП). Про це пише "Інтерфакс-Україна".

Гендиректор «Укроборонпрому» Абромавічус може покинути посаду

"Команда працюватиме далі, я також буду працювати далі, і ми скоро побачимо на якій посаді", – сказав він під час круглого столу Київської школи економіки в середу.

За його словами, за підсумками зустрічі в ОП він зробив висновок про політичну підтримку рухатися далі щодо проведених в держконцерні змінах.

Абромавічус нагадав, що спочатку йшов на посаду гендиректора тільки на 2-3 місяці, щоб почати фінансовий і forensic-аудит, розробити стратегічні документи і завести нову команду.

"За 11 місяців ми завели майже 70 професійних людей в концерн 260 людей, тобто всі заступники генерального директора зовсім нові люди І поміняли майже 30 керівників найбільших підприємств. Зараз я вже 11 місяців обіймаю посаду, і це втричі або вчетверо більше, ніж я планував, і які були домовленості особисто з президентом", – сказав гендиректор "Укроборонпрому".

Згідно з даними агентства "Інтерфакс-Україна", раніше розглядалося питання можливого повернення Абромавічуса до наглядової ради держконцерну. Він вже очолював його в період з початку червня по кінець серпня 2019 року, коли президент Володимир Зеленський призначив гендиректором "Укроборонпрому". Тоді Абромавічус зазначив, що це рішення було вимушеним через що почалися негативних процесів, і він буде очолювати компанію до відбору нового керівника на конкурсі.

Раніше "Коментарі" писали, що державний концерн "Укроборонпром" замовив 500 примірників журналу Forbes. Сума угоди склала 43 500 гривень. Така інформація опублікована на сайті системи публічних закупівель Prozorro. Згідно простій арифметиці, ціна одного примірника склала 87 гривень, в той час як роздрібна вартість на ринку – близько 150 гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини