Головна Новини Політика внутрішня політика Єрмак зробив заяву про вступ України до НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак зробив заяву про вступ України до НАТО

За словами глави ОП, Україна заслуговує стати частиною Альянсу

5 березня 2021, 14:52
Поділіться публікацією:

Очільник Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що для нашої держави настав час щодня вимагати вступу в НАТО. За словами глави ОП, Україна заслуговує стати частиною Альянсу, тому що відстоює демократичні цінності, передає "РБК-Україна".

Єрмак зробив заяву про вступ України до НАТО

Андрій Ермак - фото з відкритих джерел

Андрій Єрмак впевнений, що процес вступу України в НАТО повинен прискоритися, оскільки на території країни не припиняється війна і на тлі захисту демократичних цінностей вона заслуговує стати частиною Альянсу. Глава ОП підкреслив, що в 2020 році наша країна вийшла на новий рівень співпраці з НАТО, отримавши статус партнера розширених можливостей.

"... настав час, коли Україна повинна щодня говорити про вступ до НАТО, вимагати вступу, оскільки виконує дорожню карту кроків, необхідних для асоціації", — заявив Єрмак.

Нагадаємо, що в Кабінеті міністрів України зробили важливу заяву про вступ нашої країни до НАТО і повідомили, коли з'явиться розуміння щодо вступу до Північноатлантичного Альянсу. Вже у 2021 році наша країна може отримати відповідь з боку НАТО з питання вступу України в Альянс. Віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина заявила, що на цей момент йде процес отримання плану дій щодо членства в НАТО. Вона зазначила, що вступу України в Альянс залежить тільки від нас самих. Україні необхідно проводити реформи в оборонній сфері та ретельно працювати з провідними країнами НАТО. Віце-прем'єр зазначила, що вже прийнято низку законів, які приєднали Україну до оборонних закупівель НАТО. Стефанишина нагадала, що наша країна вже має статус особливого партнера Альянсу.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Лиля

5 березня 2021, 15:45

Защитит ли это нас от России ? https://kosatka.media/category/gaz/news/truboukladchik-akademik-cherskiy-prisoedinilsya-k-stroyke-severnogo-potoka-2

Справедливый

5 березня 2021, 15:08

Ермак, требовать можете только у своей жены. Для начала создайте новую армию, суды, сбу, а только потом спросите: а сейчас возьмёте нас в НАТО?


Новини