Головна Новини Політика внутрішня політика Екс-секретар РНБО розповів, що робитиме Росія після накладення санкцій на Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-секретар РНБО розповів, що робитиме Росія після накладення санкцій на Медведчука

У росіян вже є план дій

20 лютого 2021, 13:00 comments1371
Поділіться публікацією:

Колишній секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк розповів про те, що буде робити Росія після накладення санкція на кума Володимира Путіна Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко за фінансування тероризму. Про це він повідомив в ефірі каналу "Україна 24".

Екс-секретар РНБО розповів, що робитиме Росія після накладення санкцій на Медведчука

Фото: Kremlin

За його словами, в Росії вже почали шукати людину, яка стане альтернативою Медведчуку, як головному ставленику Кремля в нашій країні. Данилюк сказав, що через це санкції не будуть сприйняті в Москві, як трагедія.

Він зазначив, що росіяни вже почали пошук іншої людини, який буде нарощувати свої активи в медіа та бізнесі, а також сказав, що Медведчук досяг необхідних Кремлю цілей і став токсичним.

19 лютого РНБО наклало санкції на Віктора Медведчука, його дружину Оксану Марченко, цивільну дружину нардепа Тараса Козака Наталію Лавренюк і ряд інших осіб за фінансування тероризму.

Секретар РНБО Олексій Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням, яка свідомо поставляє паливо бойовикам на окупованому Донбасі. Також Данилов пообіцяв нові санкції проти ряду народних депутатів.

На вчорашньому засіданні також розглядалося питання загострення ситуації на Донбасі, підсумки обговорення були засекречені. Крім персональних санкцій РНБО наклало обмеження на приватні літаки Медведчука і Козака, на яких вони літали в Москву і трубопровід "ПрикарпатЗахідтранс", який знаходиться під контролем осіб, пов'язаних з Медведчуком.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Байден назвав головну мету Путіна і Кремля.

Читайте також про санкції відносно телеканалу Петра Порошенка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

22 лютого 2021, 16:45

Ещё санкции бы на электроэнергию ввести https://kosatka.media/uk/category/elektroenergiya/news/nardep-predlagaet-vvesti-sankcii-v-otnoshenii-importerov-elektroenergii


Новини