Дмитро Гордон розповів про прекрасне майбутнє Разумкова

Разумков буде рухатися до того, щоб створити свою партію

У голови Верховної Ради Дмитра Разумкова, який вже в цей четвер може втратити посаду через розбіжності з Офісом президента, може бути прекрасне майбутнє. Тому як чимало політичних експертів, журналістів йому пророкують яскраву політичну кар'єру. Як передає видання "Коментарі", своєю думкою з цього приводу в ефірі телеканалу "Україна 24" поділився журналіст і телеведучий Дмитро Гордон.

За словами Гордона, якщо Разумков дійсно талановита людина, як це кажуть експерти і деякі його прихильники в Україні, то він побудує партію. Він уже має такий досвід, тому як саме він вже вніс один з вирішальних вкладів в побудову партії "Слуга народу". Разумков був головним політтехнологом Зеленського, коли той йшов у президенти. Він був першим номером партії "Слуга народу". Маючи такий колосальний досвід Дмитро Разумков створить свою партію. Ну, а про те, яка це буде партія і хто в неї увійде вже можна буде говорити пізніше.

"Подивимося на цю партію, на її ідеологію. Хоча я вважаю, що всі наші партії, враховуючи менталітет наших людей - це морок. У переважної більшості людей є одна особливість - у нас немає ідеології. Є ідеологія одна - дістатися до хорошого пирога, щоб його почати ділити. Така ідеологія у більшості політиків - зазначив Дмитро Гордон.

Він додав, Разумков вже привів із собою в "Слугу народу" групу людей, які ніколи б не пройшли в парламент, якби не він. Ось тільки тепер вони підписні листи проти нього підписали, тому що стали зрадниками, бо принципів немає ніяких.

Читайте також на порталі "Коментарі" - за голосування по відставці Разумкова вже йдуть відкриті торги: політолог розкрив подробиці.