Головна Новини Політика внутрішня політика Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням

Секретар РНБО назвав причину

20 лютого 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов зробив гучну заяву щодо санкцій проти нардепа Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко. Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням

Фото: ОП

За словами Данилова, Марченко, Медведчук і інші особи, які потрапили під санкції, є терористичним угрупуванням, яка фінансує своїх бойовиків на окупованому Донбасі. Секретар РНБО підкреслив, що вони роблять це абсолютно свідомо.

Йдеться про матеріали українських спецслужб про те, що нафтопереробний завод в Новошахтинську (РФ), яким володіють Медведчук і його дружина, поставляє ПММ на окуповані території Донбасу.

Данилов сказав, що паливо йде терористам, які вбивають наших бійців і у РНБО дуже багато доказів того, що санкції введені проти терористичного угрупування.

19 лютого РНБО ввів санкції проти Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини нардепа Тараса Козака і ряду інших осіб. Причиною накладення санкція стало фінансування тероризму.

Також були введені санкції проти власників трубопроводу "ПрикарпатЗахідтранс", власником якого також називають Медведчука. На брифінгу в ОП Олексій Данилов говорив, що трубопровід повернуть у власність держави, у якого він був незаконно викрадений.

Також Данилов пообіцяв розширення списку санкцій проти олігархів і народних депутатів, які були причетні до пограбування країни з 1991 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кравчук прокоментував введення санкцій проти Медведчука і Марченко.

Читайте також коментар Мінкульту про санкції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини