Данилов має піти у відставку після скандалу з продажем місць у санкційному списку РНБО, - опитування

В опитуванні взяло участь 3010 респондентів

Більшість опитаних українців вважає, що відставка секретаря РНБО Олексія Данилова має стати найбільш справедливою розв'язкою скандалу з продажем місць у списках санкцій РНБО, про яку заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. Про це свідчать дані соцопитування, представленого в інформаційному агентстві "Українські новини" Соціологічним центром демократичних перетворень (СЦДП). Опитування було проведено в період з 29 жовтня до 3 листопада 2021 року на замовлення американської компанії Trade Union LLC (California, USA), повідомляю NewsOne.

Відповідаючи на запитання про заяву голови парламентської фракції "Слуги народу" Давида Арахамії про корупцію при формуванні списків санкцій РНБО, який згадав про хабарі в розмірі 100,000-300,000 доларів за навмисне спотворення інформації, що заноситься в такі списки, 64,5% справедливим наслідком цього скандалу була відставка секретаря РНБО Олексія Данилова.

Усього було опитано 3010 респондентів методом CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Аудиторія – населення віком від 18 років у всіх областях України, крім тимчасово неконтрольованих територій Донецької та Луганської областей та Криму. Помилка репрезентативності дослідження вбирається у 2,8%.