Головна Новини Політика внутрішня політика Чим частіше критикують Зеленського, тим більше його виборців йдуть до Медведчука - Пономарьов
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим частіше критикують Зеленського, тим більше його виборців йдуть до Медведчука - Пономарьов

Екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов вважає, що Зеленський або сам хитнеться в бік Росії, або до влади прийде Медведчук

13 серпня 2020, 14:56 comments1661
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін вважає, що президент України Володимир Зеленський не володіє повнотою влади в країні. Таку думку висловив колишній депутат Державної думи Росії Ілля Пономарьов виданню "Гордон".

Чим частіше критикують Зеленського, тим більше його виборців йдуть до Медведчука - Пономарьов

"Президент, який не може впоратися з націоналістами всередині країни, не володіє повнотою влади, не в змозі приймати одноосібні рішення і відповідати за угоди, досягнуті в ході переговорів", — зазначив політик.

Тому, вважає Пономарьов, політика Путіна щодо України проста: "задавити" Зеленського подібними погрозами і нехай він прийме необхідні рішення зі страху.

"Або сам хитнеться в бік Росії, коли зіткнеться з масовими протестами всередині країни, або ж до влади прийде ОПЗЖ Віктора Медведчука", — спрогнозував можливий сценарій політичних подій Пономарьов.

Крім того, він звернув увагу на певну закономірність, яка все частіше зустрічається в українському політикумі.

"Чим більше патріотичні сили Зеленського критикують, тим більше його виборець йде в медведчуківську сторону", — резюмував Ілля Пономарьов.

Раніше голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат Віктор Медведчук, коментуючи рішення ЦВК скасувати вибори у 18 об'єднаних територіальних громадах Донецької та Луганської областей, заявив, що президент йде на свідоме знищення демократії заради того, щоб залишитися при владі.

Також в ОПЗЖ заявили, що політсила розцінює кампанію цькування щодо телеканалу "112 Україна" і спробу його рейдерського захоплення як найважливіший елемент кампанії у боротьбі зі свободою слова, розгорнутою владою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини