Головна Новини Політика внутрішня політика Чи відбудуться вибори на Донбасі - Кравчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи відбудуться вибори на Донбасі - Кравчук

За словами голови ТКГ Леоніда Кравчука, вибори та влада на Сході необхідні для розбудови окупованих територій

20 листопада 2020, 08:10
Поділіться публікацією:

Голова української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук розповів, чи можливі вибори 2021 на окупованих територіях. Інформацію він надав Громадському телебаченню.

Чи відбудуться вибори на Донбасі - Кравчук

Фото: Факти

За словами політика, більшість експертів, діячів та звичайних людей вважають, що на окупованих територіях неможливо організувати незалежні та чесні вибори. Натомість якщо вибори й відбудуться, то при владі опиняться бойовики, що є прямою загрозою і для східних територій, і для України загалом.

Але сам Кравчук заявляє, що влада на Сході може позитивно вплинути на відновлення економіки та інших структур. Тому вкрай необхідно провести вибори. До того ж він нагадує, що без влади неможливо буде реалізувати план встановлення нормального життя на Донбасі та запровадження вільної економічної зони.

Кравчук вважає, що до влади мають прийти не люди з Києва, а місцеві, яким болить питання розвитку окупованих територій.

Політик запевнив, що розробка плану чесних виборів та сам план розбудови східних територій щодня допрацьовується. Він не ідеальний, але зробить значні кроки вперед до кращого майбутнього Сходу.

За словами політика, у Верховній Раді вже розглядається три закони, які можуть значно поліпшити ситуацію як з виборами, так і з розбудовою окупованих територій.

Нагадаємо, що вибори на Донбасі плануються на 31 березня наступного року. 

Сайт “Коментарі” також радить прочитати думку експерта, чому Україна не збирається покращувати ситуацію на пунктах пропуску.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини