Головна Новини Політика внутрішня політика Адвокат розповів з якою метою Янукович хоче брати участь в суді, а ЗМІ відмовили в присутності на засіданні
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат розповів з якою метою Янукович хоче брати участь в суді, а ЗМІ відмовили в присутності на засіданні

За словами судової охорони, представникам ЗМІ необхідно було подати заявку на участь

9 грудня 2020, 17:16
Поділіться публікацією:

Правозахисник побіжного президента Віктора Януковича заявляє, що його підопічний виявив бажання взяти участь в засіданні суду з метою домогтися покарання всіх тих, хто зробив розстріл учасників Майдану в 2015 році, при чому з обох сторін.

Адвокат розповів з якою метою Янукович хоче брати участь в суді, а ЗМІ відмовили в присутності на засіданні


За словами адвоката Януковича Віталія Сердюка, у захисту Януковича є 15 томів матеріалів, які доводять причетність до сумних подій осіб, які стали представниками влади "після Майдану"

"Показання Януковича через 6 років дуже важливі, що ці особи були причетні до розстрілів наших співвітчизників", — заявив адвокат.

Також стало відомо, що початок засідання суду у справі Януковича було призначено на 14.45 сьогодні. Представники ЗМІ скаржаться на те, що здебільшого з них відмовили в присутності на судовому процесі. На засідання потрапили представники двох ЗМІ — "1 + 1" і "Суспільне". У канцелярії їм нібито пояснили, що за правилами, для присутності на суді необхідно було подати клопотання за три години до початку заходу. При чому до того моменту як журналісти дізналися про таку деталь, їх ніхто про це не поінформував.

Раніше "Коментарі" писали про те, що побіжний президент України Віктор Янукович виявив бажання особисто бути присутнім на засіданні Печерського суду 9 грудня, правда, тільки в режимі онлайн. Якраз сьогодні екс-главі держави буде обиратися запобіжний захід у справі про розгін Майдану у 2014 році.

Крім того, стало відомо, що Олексій Донський, прокурор у справі про розстріли на Майдані у 2014 році, запевняє, що побіжний президент Віктор Янукович не може бути присутнім на судовому засіданні. За словами прокурора, вимога президента-втікача є черговим піар-ходом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини