Головна Новини Політика внутрішня політика Адвокат розповів, чому Порошенко не прийде на допит 30 червня
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат розповів, чому Порошенко не прийде на допит 30 червня

Адвокат п'ятого президента України написав пост у Фейсбуці, в якому все детально пояснив

30 червня 2020, 08:47 comments1575
Поділіться публікацією:

Адвокат розповів, чому Порошенко не прийде на допит 30 червня

Адвокат Ігор Головань повідомив, що Петро Порошенко не прийде на допит в ДБР 30 червня 2020 року. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Відповідаю на питання журналістів, чи збирається Петро Порошенко на допит в ДБР. П'ятий президент України не отримував викликів на допит в передбаченому законом порядку. "Відосики", оголошення на сайтах і парканах ми не сприймаємо всерйоз. Так що 30 червня жодного допиту не буде", — написав Головань.

Також адвокат зазначив, що наступний допит відбудеться вже першого липня.


Раніше "Коментарі" повідомляли про результати опитування, де українці висловили свою думку про характер допитів Порошенка.

А президент України Володимир Зеленський повідомив, що Порошенку вигідно бути жертвою в очах українців. "У нас на носі місцеві вибори, це ще один його великий політичний кейс. Йому хочеться бути жертвою, хочеться, щоб всі вважали, що в Україні є політичні переслідування. Більшість людей в нашій країні розуміють, що все це схоже на політичний театр. Мене не цікавить Порошенко, не цікавлять питання політичного переслідування, адже я цим не займаюся.", — сказав Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини