Адвокат розповів, чому Порошенко не прийде на допит 30 червня

Адвокат п'ятого президента України написав пост у Фейсбуці, в якому все детально пояснив

Адвокат Ігор Головань повідомив, що Петро Порошенко не прийде на допит в ДБР 30 червня 2020 року. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Відповідаю на питання журналістів, чи збирається Петро Порошенко на допит в ДБР. П'ятий президент України не отримував викликів на допит в передбаченому законом порядку. "Відосики", оголошення на сайтах і парканах ми не сприймаємо всерйоз. Так що 30 червня жодного допиту не буде", - написав Головань.

Також адвокат зазначив, що наступний допит відбудеться вже першого липня.


Раніше "Коментарі" повідомляли про результати опитування, де українці висловили свою думку про характер допитів Порошенка.

А президент України Володимир Зеленський повідомив, що Порошенку вигідно бути жертвою в очах українців. "У нас на носі місцеві вибори, це ще один його великий політичний кейс. Йому хочеться бути жертвою, хочеться, щоб всі вважали, що в Україні є політичні переслідування. Більшість людей в нашій країні розуміють, що все це схоже на політичний театр. Мене не цікавить Порошенко, не цікавлять питання політичного переслідування, адже я цим не займаюся.", - сказав Зеленський.