Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук побажав Зеленському виправити помилки, набрати команду професіоналів і змінити ситуацію в країні на краще
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук побажав Зеленському виправити помилки, набрати команду професіоналів і змінити ситуацію в країні на краще

Лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук заявив, що українці стали менше довіряти президенту, але при цьому, побажав Володимиру Зеленського виправити ситуацію

29 травня 2020, 16:44 comments1679
Поділіться публікацією:

Для того щоб виправити помилки, зроблені за рік президентства, і змінити ситуацію в країні на краще, Володимиру Зеленському необхідно набрати команду професіоналів, впевнений голова політради "Опозиційної платформи — За життя", народний депутат Віктор Медведчук. Про це повідомляє Newsone.

Медведчук побажав Зеленському виправити помилки, набрати команду професіоналів і змінити ситуацію в країні на краще

За словами політика, в українців змінився рівень довіри до президента.

"Остання соціологія КМІС, яка була оголошена 19 травня, говорить про те, що в питаннях боротьби і встановлення миру – неуспішними його вважають 69%. У питаннях боротьби з економічною кризою – 64%. У питаннях боротьби з корупцією – 65% і так далі, — сказав Медведчук. — У жовтні всі ці цифри ще були з великим позитивним перехопленням".

За словами опозиційного політика, якщо Зеленський буде ставитися до того, що йому довірили владу в Україні таким чином, як він ставився цей рік, то на виборах йому лідерство не світить.

"Піти на вибори, висунути себе на вибори може кожен громадянин України, який досяг певного віку і володіє тими чи іншими характеристиками, які дозволяють йому це зробити. Але піти на вибори і виграти вибори – це різні речі, — зауважив нардеп. — І я не хочу сьогодні передбачати долю майбутнього Зеленського, але думаю, що якщо наступні роки чи наступний час він буде ставитися до того, що йому довірили владу в Україні таким чином, як він ставився цей рік, то у нього немає шансів перемогти на виборах".

При цьому політик побажав нинішньому гаранту не втратити довіри українців.

"Я йому щиро бажаю: перше – виправитися, друге – розпорядитися тією довірою, яка залишиться до нього таким чином, щоб виправити ті помилки, які були, набрати команду професіоналів, починаючи від уряду і закінчуючи місцевою регіональною владою для того, щоб вони змінили ситуацію в країні на краще. Якщо у нього це вийде – у нього є шанси. Не вийде – ну, це біда українського народу", — додав Медведчук.

Нагадаємо, Зеленський на прес-конференції за підсумками року президентства заявив про кадровий голод у держсфері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини