Головна Новини Політика кабмін Віце-прем’єр-міністром замість Пристайка стала Стефанішина
commentss НОВИНИ Всі новини

Віце-прем’єр-міністром замість Пристайка стала Стефанішина

Депутати обрали нового віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України

4 червня 2020, 11:50 comments2111
Поділіться публікацією:

Новим віце-прем’єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України обрана Ольга Стефанішина. Про це стало відомо у ході засідання Верховної Ради України сьогодні.

Віце-прем’єр-міністром замість Пристайка стала Стефанішина

Так, прем’єр-міністр Денис Шмигаль доповів подання про призначення Ольги Стефанішиної віце-прем’єр-міністром і звернувся до народних депутатів з проханням підтримати це подання. Потім Стефанішина мала слово для виступу, де озвучила пріоритети, які вона бачить у роботі на цій посаді.

Після обговорення парламентарії 255 голосами прийняли в цілому проект постанови про призначення Стефанішиної віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Нагадаємо, Верховна Рада відправила у відставку віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Вадима Пристайка.

Як повідомлялося, у парламент України внесли подання на двох нових міністрів і віце-прем'єра. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" пропозицію прем'єра Дениса Шмигаля і можливість затвердження цих кандидатів. Так, віце-прем'єром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції пропонується зробити Ольгу Стефанишину, міністром культури – Олександра Ткаченко, міністром екології – Романа Абрамовського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини