Головна Новини Політика кабмін В уряді назвали причини зниження захворюваності COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді назвали причини зниження захворюваності COVID-19

На думку прем'єр-міністра України, не тільки карантин вихідного дня вплинув на зниження приросту захворювань

7 грудня 2020, 14:48 comments1891
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час наради за участю президента України Володимира Зеленського, повідомив про зниження приросту захворюваності коронавірусною інфекцією. Голова уряду також розповів про причини, які супроводжували позитивну динаміку.

В уряді назвали причини зниження захворюваності COVID-19

ФОТО: З відкритих джерел

За словами Дениса Шмигаля, в період з 30 листопада по 6 грудня було виявлено 89 322 нових випадків інфікування COVID-19, а на позаминулому тижні їх було 96 936.

"Захворіли на 7,6 тисячі осіб менше. При цьому кількість тестувань майже незмінна і коливається в межах 280-290 тисяч тестів щотижня", — зазначив прем'єр-міністр.

Голова уряду вважає, що причиною таких показників захворюваності стало не тільки посилення карантинних обмежень, а саме введення карантину вихідного дня. На думку прем'єр-міністра України, штрафи за відсутність масок в громадських місцях також посприяли зниженню кількості захворілих COVID-19.

Нагадаємо, що вже кілька днів поспіль спостерігається тенденція до зниження інфікування коронавірусом. Так, станом на 7 грудня було виявлено 8 641 новий випадок захворювання COVID-19. Антирекорд за кількістю захворювань, як і раніше, встановлює Київ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що столиця України активно готується до проведення вакцинації від коронавірусу. Попри те, що влада не надала інформації, коли та в якій кількості прийде вакцина, Київ вже готує логістичну базу для прийому препаратів. Віталій Кличко зазначив, що коли виникне потреба в медичному обладнанні, влада його закупить. Також мер міста планує провести спеціальне навчання, яке підготує медпрацівників до  масової вакцинації проти коронавірусу. 







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Роман

8 грудня 2020, 14:20

Мороз стал причиной снижения заболевания, а не "секс" выходного дня. Еще б продержался пару недель...

Прчины

8 грудня 2020, 11:02

причины снижения заболеваемости - отсутствие денег на выплату компенсаций от лок дауна. Зарубежные господа закрыть людей повелели а денег не дали и дабы избежать бунта туземцев туземные правители в страхе за свою жопу решили подогнат циферки, заодно и себя пропиарить. Уверен, что вся эта байда с вирусом закончилась бы за 5 минут если бы была политическая воля.

Алекс

7 грудня 2020, 15:44

Лучшее средство от вируса- перестать нагнетать психоз. А если о нем вообще не говорить, то и пандемия закончится. Просто больных надо лечить, а умерших хоронить. Дело житейское.


Новини