У Кабміні уточнили перелік осіб, які можуть потрапити на територію України

Зі слів Немчинова, Кабмін уточнив категорію осіб серед іноземців, які можуть потрапити на територію країни до 28 вересня цього року

Сьогодні, 2 вересня, Кабінет міністрів України уточнив категорію осіб серед іноземців, які можуть потрапити на територію країни, не зважаючи на обмеження, введені Урядом 26 серпня. Про це під час спілкування з представниками ЗМІ повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, передає УНН.

"Ми попередньо уточнили перелік громадян, які можуть потрапити на територію України у зв’язку із забороною на в’їзд. Ми уточнили частково і перелік членів родин, які це можуть зробити, а також дали можливість громадянам іноземних держав, які бажають навчатись у навчальних закладах України, зробити це, не зважаючи на тимчасову заборону на в’їзд у зв’язку з санепідемпотребою", - підкреслив Немчінов.

26 серпня уряд України обмежив в’їзд іноземних громадян до 28 вересня цього року. Крім перерахованих в заяві Немчинова категорій осіб, під виключення також потрапляють ті, хто прямує транзитом через Україну, проходить службу у військових формуваннях України, особи, які мають посвідку на постійне проживання, дипломати, члени екіпажів на транспорті.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у МОЗ розповіли, кого будуть відправляти на самоізоляцію у разі зараження коронавірусом вчителів.