Головна Новини Політика кабмін У Кабміні шукають вихід із критичної ситуації з повенями на Закарпатті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні шукають вихід із критичної ситуації з повенями на Закарпатті

Глава Кабміну Денис Шмигаль скликав екстрену позапланову комісію для надання допомоги постраждалим районам на Закарпатті

23 червня 2020, 21:42 comments1185
Поділіться публікацією:

Глава уряду Денис Шмигаль заявив про термінові збори еколого-техногенної комісії з питання надання допомоги в районах Івано-Франківської області, яка потопає в паводках. Про це повідомляється на сайті Кабміну.

У Кабміні шукають вихід із критичної ситуації з повенями на Закарпатті

Так, прем'єр доручив міністру охорони навколишнього середовища і природних ресурсів Роману Абрамовський, голові Державної служби з надзвичайних ситуацій Миколі Чечеткину, головам обласних державних адміністрацій та іншим відповідальним особам підготувати пропозиції про вжиття невідкладних заходів з подолання наслідків стихії на території західних областей України.

"Комісія розгляне питання про надання допомоги постраждалим районам. Також очікується підняття рівня води на Дністрі. Ми заздалегідь підготуватися до можливих наслідків", — передає прес-служба заяву Шмигаля.

Відзначається, що сьогодні в Івано-Франківській області встановлено "червоний" — найвищий — рівень небезпеки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава держави Володимир Зєленський відреагував на стихійне лихо на Закарпатті. Гарант зазначив, що на даний момент важливіше всього — оперативно допомогти сім'ям, які залишилися без житла.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини