Головна Новини Політика кабмін Тезка великого "Кобзаря" став заступником голови Мінкульту
commentss НОВИНИ Всі новини

Тезка великого "Кобзаря" став заступником голови Мінкульту

Тарас Шевченко буде відповідати за інформаційну політику і безпеку медіаресурсів

12 серпня 2020, 20:26
Поділіться публікацією:

Кандидатура екс-глави ГО "Центру демократії і верховенства права" Тараса Шевченка на посаду заступника голови Мінкульту була підтримана Кабінетом міністрів. Про це міністр культури Олександр Ткаченко розповів у себе на Facebook.

Тезка великого "Кобзаря" став заступником голови Мінкульту

За словами глави Міністерства, Шевченко — грамотний юрист, активний медійний діяч, користується заслуженою повагою серед фахівців і громадськості та виявився гідним кандидатом на цю посаду.

"Багато років працював над законодавчими ініціативами в медіасфері, законопроектом про ЗМІ, а також над популяризацією цифрової освіти і медіаграмотності. Переконаний, він впорається з непростими викликами, які стоять перед ним. Один з таких — наш всеукраїнський проект по медіаграмотності, роботу за яким ми вже почали спільно з Тарасом ", — вказав в повідомленні Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Голос України" опублікував закон про легалізацію грального бізнесу в Україні Ю що передбачає його вступ в силу. Даний закон буде регулювати діяльність офлайн- і онлайн-казино на території України. Також під дію закону підпадають всі без винятку букмекерські контори і компанії, які займаються випуском і розповсюдженням лотерейних квитків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини