Головна Новини Політика кабмін Степанова можуть звільнити з посади голови МОЗ: причини (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанова можуть звільнити з посади голови МОЗ: причини (ВІДЕО)

Всьому виною затримка з вакцинацією від коронавірусу

17 лютого 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

В Україні може змінитися міністр охорони здоров'я — Максим Степанов є "претендентом" на звільнення. Про це та причини, які передують подібному рішенню, 17 лютого заявив народний депутат, член фракції "Слуга народу" Данило Гетманцев, повідомляє Telegram-канал "Украина в шоке".

Степанова можуть звільнити з посади голови МОЗ: причини (ВІДЕО)

Степанова можуть звільнити з посади міністра через провал вакцинації. Фото: Думская

Відповідаючи на питання журналістів в кулуарах Верховної Ради, Гетманцев розкритикував Степанова за роздачу гучних обіцянок, які так і залишилися поки невиконаними. Мова, зрозуміло, першочергово стосується вакцинації від коронавірусу. При цьому політик наголошує: запланованому старту масової вакцинації завадили деякі технічні проблеми, а не людський фактор.

На питання про те, що ж буде, якщо вакцинація і цього разу не стартує вчасно, Гетманцев відреагував досить яскравим спалахом емоцій.

"Ну знімемо міністра, якщо не почнеться. Поміняємо на ту людину, яка буде своєчасно виконувати все те, що вона на себе брала, як власні зобов'язання", — підкреслив нардеп.

Так чи інакше, але Данило Гетманцев, який є головою Комітету ВРУ з питань фінансів, висловив надію на те, що одна з останніх заяв міністра охорони здоров'я про вакцинацію відповідатиме дійсності. Йдеться про запевнення почати кампанію щодо щеплень вже до кінця цього тижня.

Разом із цим Гетманцев не озвучив на прохання представників преси можливий "дедлайн" для Максима Степанова, залишившись незадоволеним його невиконанням озвучених на всю країну обіцянок.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, з яких саме причин, як пояснює МОЗ, в Україні затримується початок масової вакцинації від коронавірусу.

Також на порталі можна дізнатися, які, на думку імунолога, існують протипоказання при вакцинації від ковіду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини