Головна Новини Політика кабмін Стало відомо, скільки заробив міністр інфраструктури Криклій за грудень і січень
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки заробив міністр інфраструктури Криклій за грудень і січень

За два місяці міністр заробив майже 120 тисяч гривень

15 лютого 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

Стало відомо, скільки склала заробітна плата глави міністерства інфраструктури Владислава Криклія за грудень 2020 року та січень 2021. Про це повідомили в самому міністерстві у відповідь на інформаційний запит журналіста "Коментарів".

Стало відомо, скільки заробив міністр інфраструктури Криклій за грудень і січень

Фото: Кабмiн

Таким чином, зарплата Владислава Криклія за грудень 2020 року склала 58 тисяч 986 гривень. За січень 2021 року міністр інфраструктури заробив 59 тисяч 110 гривень.

Владислав Криклій є одним з наймолодших українських міністрів,  зайнявши цю посаду у віці 32 років. Він очолює міністерство інфраструктури з серпня 2019 року в Кабмінах Олексія Гончарука та Дениса Шмигаля.

Був начальником головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ України з листопада 2015 року. З 2014 по 2015 рік був радником глави МВС Арсена Авакова з питань впровадження інформаційних технологій. Також обіймав посаду заступникам начальника департаменту ДАІ МВС.

На дострокових парламентських виборах у 2019 році балотувався в Раду від партії "Слуга народу"  під 12 номерів у виборчому списку. До приходу в політику працював в інвестиційно-банківській сфері, а також компанії "Tickets.ua", яка займається автоматизацією процесів електронної оплати платежів.

У листопаді 2020 року з'являлася інформація про те, що Криклія відсторонили від зустрічі з прем'єр-міністром Казахстану через нібито підробленого тесту на COVID-19. Сам міністр пізніше спростовував цю інформацію.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, скільки заробив глава МОЗ Максим Степанов за грудень і січень.

Читайте також, чи пов'язано загострення ситуації на Донбасі з закриттям каналів Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ирина

15 лютого 2021, 17:24

А мы с вами субсидии просим.. https://kosatka.media/uk/category/elektroenergiya/news/minsocpolitiki-sredniy-razmer-subsidii-v-yanvare-2021-goda-sostavil-2200-grn


Новини