Головна Новини Політика кабмін Стало відомо, коли можна очікувати відставки Кабміну Шмигаля
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли можна очікувати відставки Кабміну Шмигаля

Вони уважно стежать за думкою людей

15 лютого 2021, 13:30
Поділіться публікацією:

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак розповів про перспективи відставки прем'єр-міністра Дениса Шмигаля і чинного Кабінету міністрів. Про це він повідомив під час нового інтерв'ю на телеканалі "Україна 24".

Стало відомо, коли можна очікувати відставки Кабміну Шмигаля

Шмигаль. Фото: Кабмiн

За його словами, на цей момент, питання відставки Шмигаля і всього Кабміну не стоїть на порядку денному і навіть не обговорюється в Офісі Президента.

Журналіст задав Єрмаку питання про те, чи планується оновлення кадрового складу уряду у зв'язку із запитом суспільства. Він відповів, що зараз питання відставки Шмигаля на Банковій не обговорюють, у всякому разі поки що.

Чиновник також зазначив, що в уряді дуже пильно спостерігають за суспільними настроями та думкою людей.

Денис Шмигаль займає пост прем'єр-міністра України з березня 2020 року, він замінив на цій посаді Олексія Гончарука. Період його Кабміну припав на часи пандемії та двох жорстких карантинів навесні 2020 року і взимку 2021.

Також Шмигаль був віце-прем'єром і міністром з питань розвитку громад і територій. До приходу в Кабмін очолював Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

До приходу в політику був топ-менеджером корпорації ДТЕК, яка належить олігархові та найбагатшій людині України Рінату Ахметову. Там обіймав посаду генерального директора Бурштинської ТЕС в Івано-Франківській області.

На посту прем'єр-міністра неодноразово звинувачувався в лобіювання інтересів Ріната Ахметова, зокрема в галузі енергетики.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, скільки заробив глава МОЗ Степанов за січень і грудень.

Читайте також заяву Росії про можливу анексію ОРДЛО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

15 лютого 2021, 17:41

Та он бедный , один в том уряде работает https://kosatka.media/uk/category/elektroenergiya/news/pravitelstvo-utverdilo-poryadok-kompensacii-dlya-lyudey-kotorye-ispolzuyut-elektrootoplenie


Новини