Головна Новини Політика кабмін Стало відомо, хто може стати новим прем'єр-міністром України
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто може стати новим прем'єр-міністром України

Експерт назвав кращого кандидата

11 лютого 2021, 18:50 comments6779
Поділіться публікацією:

Відомий політичний експерт Тарас Загородній назвав найбільш підходящу кандидатуру на пост нового прем'єр-міністра, яка замінить Дениса Шмигаля. Він назвав головним фаворитом лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко. Про це Загородній сказав в ефірі телеканалу "Еспрессо".

Стало відомо, хто може стати новим прем'єр-міністром України

Фото: Google

За його словами, у Тимошенко є необхідний досвід і команда, а також пропозиції, які допоможуть швидко вирішити кризові ситуації. Він заявив, що вона зможе розібратися з тарифами та збере міністерства, які зараз практично не працюють.

Загородній назвав Юлію Володимирівну найбільш підходящою кандидатурою для роботи на посаді глави уряду, а фракція "Батьківщини" зможе стати опором для хиткої монобольшості "Слуги народу".

Він сказав, що у неї є команда, яка зможе подолати кризу в енергетиці, зокрема нардеп Олексій Кучеренко, який здатний збалансувати систему.

Експерт підкреслив, що перед президентом Зеленським зараз стоїть вибір призначення дострокових виборів в Раду і виборів президента або ж передача частини повноважень більш компетентним людям.

Юлія Тимошенко обіймає посаду народного депутата з 1997 року. Вона була прем'єр-міністром України з 2007 по 2010 рік. Після приходу до влади Віктора Януковича була засуджена на 7 років позбавлення волі у справі про перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією.

Після перемоги євромайдан Тимошенко була звільнена з колонії рішенням Верховної Ради. Тричі балотувалася на пост президента України в 2010, 2014 і 2019 роках.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що бойовики на Донбасі вдарили по позиціях ВСУ.

Також читайте про заборону російської вакцини в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

людмила

12 березня 2021, 11:28

И ЭТО ПРАВЕЛЬНО!ТОЛЬКО ЮЛИЯ ВЛАДИМИРОВНА СМОЖЕТ НАВЕСТИ ПОРЯДОК В ЭТОЙ КОМАНДЕ МАЛОЛЕТОК!

ольга

13 лютого 2021, 18:45

ДРУГ ПОЗНАЁТСЯ - В БЕДЕ. ГЕРОЙ - В БИТВЕ.

ольга

13 лютого 2021, 18:44

ДРУГ - ПОЗНАЁТСЯ В БЕДЕ, ГЕРОЙ - В БИТВЕ. Юля много испытаний вынесла.

Марина

12 лютого 2021, 05:08

тоня , роками журналісти бігають у пошуках цифри, яка б відобразила реальні статки Тимошенко, а не ті, які вона декларує. Тим часом Тимошенко, яку часто звинувачують у популізмі і нещирості, справді чимало робила конкретного для простого народу. Сьогодні мало хто пам’ятає, але це вона суттєво збільшувала суму виплат при народженні дитини; у рази підвищувала стипендії, виплачувала «згорілі» вклади «Ощадбанку», купувала машини «швидкої» для сіл (за це її і судили, і сварили – мовляв, не ті марки авто, проте машини і нині їздять, а медики на них рятують людей). Це вона сприяла оформленню за рахунок держави актів на землю селянам. Це вона провела першу чесну приватизацію «Криворіжсталі», яку за часів президентства Леоніда Кучми за безцінь віддали наближеним олігархам.

Марина

12 лютого 2021, 04:48

ЮВТ должна быть президентом, а не премьер-министром!

тоня

11 лютого 2021, 20:06

за 30 років тимошенко нічого не зробила для українців одні обіцянки...хіба що сама процвітає а українці бідні..як можна повірити їй і буде велика помилка для держави ..досвід з минулого показує ....а піарити можна...


Новини