Головна Новини Політика кабмін Шмигаль розповів, чи планується відставка уряду
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль розповів, чи планується відставка уряду

На такі теми зі Шмигалем не говорили

4 березня 2021, 18:10
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський не збирається розпускати Кабінет міністрів України та знімати Дениса Шмигаля з посади прем'єр-міністра. Про це у спілкуванні з журналістами розповів сам глава уряду, повідомляє "РБК-Україна".

Шмигаль розповів, чи планується відставка уряду

Шмигалю жодного разу не натякали про відставку. Колаж: "Коментарі" / Дмитро Романюк

За словами Шмигаля, ніхто з команди президента не говорив із ним про відставку. Більш того — подібні теми не піднімалися взагалі ніколи: ні на початку його прем'єрства, ні зараз, навіть після багатьох суперечних рішень української влади.

Денис Шмигаль закликав українців не прислухатися до пліток і менше читати нібито інсайдерські Telegram-канали. Ніякої правдивої інформації ці джерела не несуть. Водночас прем'єр-міністр запевнив: у разі прийняття Зеленським рішення про відставку нині діючого Кабміну, представники уряду одразу про це заявлять офіційно.

Позицію Шмигаля підтверджують і в Офісі президента. Як раніше заявляв радник глави ОП Михайло Подоляк, Володимир Зеленський не вважає, що Кабмін слід відправляти у відставку, нехай навіть і існують окремі негативні моменти (наприклад, відсутність повноцінного міністра енергетики, яким хотіли зробити Юрія Вітренка — ред.).

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про позицію експертів щодо можливої відставки Дениса Шмигаля і його уряду. Деякі з фахівців вважають, що сьогодні просто немає гідної кандидатури, яка б підійшла і президенту, і була добре прийнята населенням.

Також на порталі ви можете дізнатися, що ж владі вдалося зробити за дванадцять місяців прем'єрства Шмигаля. Цікаво, що сам глава Кабміну вважає плюсів оголошення локдауну в Україні. Спеціально для зручності читачів кореспонденти порталу підготували яскраву інфографіку .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини