Головна Новини Політика кабмін Резніков розповів, скільки грошей витрачає Росія на окуповані території
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів, скільки грошей витрачає Росія на окуповані території

В Україні порахували приблизну суму

2 липня 2020, 17:49 comments1420
Поділіться публікацією:

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Рєзніков заявив, що Росія щорічно витрачає на утримання Криму і Донбасу близько п'яти мільярдів доларів. Про це повідомляє "Укрінформ".

Резніков розповів, скільки грошей витрачає Росія на окуповані території

"Ми точно знаємо, що бюджетні гроші йдуть на фінансування зарплат державних службовців в окупованому Криму та Донбасі. За нашою інформацією, близько мільярда 300 мільйонів доларів — це на цивільні справи. І ще до трьох мільярдів 700 мільйонів — на війну. У середньому виходить п'ять мільярдів доларів на рік", — сказав Рєзніков.

Резніков також додав, що фінансування не обов'язково йде через банки, які знаходяться на окупованих територіях.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Криму пройшов військовий парад Росії. Міністерство закордонних справ України відразу після цього направило ноту в Москву. "Вважаємо, що проведення в тимчасово окупованих Російською Федерацією Донецьку і Луганську так званих "військових парадів", під час яких були продемонстровані 155-мм гаубиці 2А65 "Мста-Б", 122-мм гаубиці 2С1 "Гвоздика", реактивні системи залпового вогню БМ — 21 "Град", а також інша військова техніка, зокрема, зенітно-ракетні комплекси "Стріла-10", танки Т-72, БТР-80, БМП-1 є грубим порушенням зобов'язань російської сторони як сторони Мінських домовленостей", — йде мова в заяві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини