Рада вдруге відхилила програму дій Кабміну Шмигаля

У парламенті знову не вистачило голосів для програми Кабінету міністрів, яку перед цим нардепи відправили на доопрацювання

Верховна Рада вдруге не підтримала програму дій Кабінету міністрів України. Про це стало відомо під час засідання парламенту сьогодні.

Так, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль мав слово і представив програму діяльності Кабінету Міністрів України після доопрацювання. Глава Кабміну звернувся до народних депутатів з проханням підтримати програму діяльності Уряду, а також відповів на запитання парламентарів. Зазначимо, що в обговоренні питання взяли участь представники депутатських фракцій і груп та народні депутати. Наостанок знову виступив Шмигаль.

Однак народні депутати не підтримали проект постанови цієї програми: "за" - тільки 207 голосів.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України доопрацював свою програму дій і направив її у Верховну Раду. Парламентарі планують розглянути її у четвер, 18 червня. Опитані виданням "Коментарі" експерти оцінили цю програму і шанси на її прийняття. Зокрема, прозвучали думки, що деякі положення програми взагалі не враховують ситуацію у світовій економіці, або програму можуть прийняти з невеликим запасом голосів. Відзначили також і певні зрушення в складовій змісту документу.