Головна Новини Політика кабмін Рада вдруге відхилила програму дій Кабміну Шмигаля
commentss НОВИНИ Всі новини

Рада вдруге відхилила програму дій Кабміну Шмигаля

У парламенті знову не вистачило голосів для програми Кабінету міністрів, яку перед цим нардепи відправили на доопрацювання

18 червня 2020, 11:42 comments1229
Поділіться публікацією:

Верховна Рада вдруге не підтримала програму дій Кабінету міністрів України. Про це стало відомо під час засідання парламенту сьогодні.

Рада вдруге відхилила програму дій Кабміну Шмигаля

Так, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль мав слово і представив програму діяльності Кабінету Міністрів України після доопрацювання. Глава Кабміну звернувся до народних депутатів з проханням підтримати програму діяльності Уряду, а також відповів на запитання парламентарів. Зазначимо, що в обговоренні питання взяли участь представники депутатських фракцій і груп та народні депутати. Наостанок знову виступив Шмигаль.

Однак народні депутати не підтримали проект постанови цієї програми: "за" — тільки 207 голосів.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України доопрацював свою програму дій і направив її у Верховну Раду. Парламентарі планують розглянути її у четвер, 18 червня. Опитані виданням "Коментарі" експерти оцінили цю програму і шанси на її прийняття. Зокрема, прозвучали думки, що деякі положення програми взагалі не враховують ситуацію у світовій економіці, або програму можуть прийняти з невеликим запасом голосів. Відзначили також і певні зрушення в складовій змісту документу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини