Головна Новини Політика кабмін Про шкарпетки треба було подумати раніше: Максим Степанов відповів українцям стосовно локдауну
commentss НОВИНИ Всі новини

Про шкарпетки треба було подумати раніше: Максим Степанов відповів українцям стосовно локдауну

Міністр впевнений, що українці мали достатньо часу підготуватися до локдауну

11 січня 2021, 11:58
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів прийняв рішення про те, що з 8 січня, набули чинності жорсткі карантинні обмеження, які діятимуть в Україні до 24 січня включно. Згідно з рішенням уряду, на території України дозволено продавати товари певних груп, серед яких продукти харчування, ліки, засоби гігієни, ветпрепарати, корми для тварин та інші.

Про шкарпетки треба було подумати раніше: Максим Степанов відповів українцям стосовно локдауну

Максим Степанов - фото з відкритих джерел

У зв'язку з тим, що багато непродовольчих товарів потрапили під заборону продажу, співробітники безлічі супермаркетів заклеїли відділення харчовими плівками або сигнальними стрічками. Заборона купівлі необхідних товарів викликала шквал обурень серед українців. Однак міністр охорони здоров'я України Максим Степанов стверджує, що у населення було достатньо часу, щоб підготуватися до локдауну, адже відповідне рішення було прийняте урядом ще 9 грудня. 

"Тобто ми заздалегідь, за місяць розповіли і показали, що буде можливо в країні, а що – неможливо. Достатньо чітко розповіли. І я вважаю, що ці 16 днів, які ми відвели на цей карантин, можливо було до них підготуватися. Що таке підготуватися? Точно було можливо розрахувати, яка кількість нових шкарпеток або футболок потрібна людині на цей час", – розповів Степанов.

Очільник МОЗ також підкреслив, що необхідні товари українці можуть замовити через інтернет та додав, що сам не у захваті від нових карантинних обмежень. 

"Давайте дотримуватися всіх карантинних обмежень. Я розумію, що будь-які обмеження не хочеться виконувати. Мені теж вони не подобаються, я така сама людина, як ви. Такі самі люди і члени уряду, і президент країни", — сказав Максим Степанов. 

Раніше "Коментарі" повідомляли статистику коронавірусу станом на 11 січня. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Наталия

11 січня 2021, 23:27

Выбрали дебилов на свою голову. Теперь ОНО решает когда мне носки покупать, когда дышать. Большего дебилизма я еще не видела. Нелогичность решений только от психических болезней и растройств принимающих эти решения. Мы когда уже покажем место этим идиотам? Боюсь даже предположить, какие еще больные фантазии могут посетить их больной мозг. Смысл происходящего непонятен никому и лишен сысла = происходящему.

Слава

11 січня 2021, 19:25

Главное, водку можно покупать ежедневно - зе-вирус хватает лохов только в магазине акварельных красок и канцтоваров


Новини