Рада публічно зажадала відставки глави МВС Авакова

Нардепи вимагають відповідальності міністра МВС за зґвалтування жінки копами

Партія "Голос" публічно закликала відправити у відставку міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та голови Національної поліції України Ігоря Клименка після скандального події з згвалтуванням жінки і тортурами чоловіки в поліцейській дільниці в місті Кагарлика. Про це партія "Голос" заявила на своєму офіційному сайті.

"Повинна настати неминуча відповідальність за те, що злочинці в погонах катують і ґвалтують людей. Депутати фракції "Голоси" наполягають на відставці міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Національної поліції Ігоря Клименка", — написали представники фракції "Голос".

Заступник голови фракції "Голос" Інна Совсун стверджує, що події можна було уникнути, якби поліцейські зазнали покарання за злочини на Кривому Озері, в дитячому притулку "Світанок" і за вбивство 5-річного Кирила Тлявова.

Депутати "Голоси" вважають, що необхідно змінити керівництво Міністерства внутрішніх справ і Національної поліції, тому що вони не впоралися з завданням проведення реформи правоохоронної системи України.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Сінгапурі таксиста заарештували на 4 місяці за публікацію про продовження карантину.