Головна Новини Політика кабмін Освітній комітет проти призначення Шкарлета на посаду міністра
commentss НОВИНИ Всі новини

Освітній комітет проти призначення Шкарлета на посаду міністра

Верховна рада прийме рішення завтра

16 грудня 2020, 18:13
Поділіться публікацією:

Профільний комітет Верховної ради з питань освіти, науки та інновацій не підтримав кандидатуру тимчасово виконуючого обов'язки міністра освіти і науки Сергія Шкарлета на міністерську посаду.

Освітній комітет проти призначення Шкарлета на посаду міністра

ФОТО: З відкритих джерел

Секретар комітету і народний депутат Наталія Піпа також повідомила про те, що парламент буде приймати рішення з приводу призначення міністра завтра.

"Комітет Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій не підтримав кандидатури Сергія Шкарлета на посаду міністра освіти. Рекомендував залу ВРУ завтра визначитися. Тому відповідь ми отримаємо завтра в залі", — написала парламентарій на сторінці в Facebook.

Депутат також повідомила, що тільки п'ять членів освітнього комітету з 11 підтримали кандидатуру Сергія Шкарлета на посаду міністра освіти і науки.

За інформацією ЗМІ, деякі освітні організаціі та профспілки навпаки виступили з проханням до президента України "посприяти щонайшвидшому призначенню Сергія Шкарлета міністром освіти і науки України". 

Як було відомо раніше, 17 листопада парламент прийняв закон, який передбачає звуження повноважень виконуючих обов'язки міністрів і дозволяє тимчасове виконання обов'язків протягом 30 днів. У зв'язку з цим заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук розповіла про кадрові питання, які розглядатимуть у Верховній Раді на цьому тижні. Вони стосуватимуться призначень міністра освіти і науки і міністра енергетики.

Раніше видання "Коментарі" розповідало про введення плати за ліцензії на здійснення діяльності у сфері oрганізаціі і проведенні азартних ігор і за ліцензії на випуск та проведення лотерей і на що держава планує витратити отримані кошти.









Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини