Головна Новини Політика кабмін Омбудсмен Денисова привітала свого нового колегу по захисту української мови
commentss НОВИНИ Всі новини

Омбудсмен Денисова привітала свого нового колегу по захисту української мови

Уповноважена з прав людини Людмила Денисова переконана, що Тарасу Креминю вистачить професіоналізму, щоб реалізувати державну політику щодо захисту держмови

8 липня 2020, 19:54
Поділіться публікацією:

Уповноважена з прав людини при президентові України Людмила Денисова привітала Тараса Креміня, який сьогодні був призначений на посаду мовного омбудсмена, з отриманням найважливіших повноважень з реалізації державної політики і зміцнення національної ідеї. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Омбудсмен Денисова привітала свого нового колегу по захисту української мови

Так, за словами омбудсмена, що саме вона стала ініціатором висунення кандидатури Креміня на цей пост в Кабінет міністрів.

Цьому передувало проведення відкритого та неупередженого конкурсу претендентів на зазначену посаду в Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за участю наукового співтовариства, правозахисників та представників національних меншин", — зазначила Денисова.

Також вона додала, що такого фахівця, який поєднує політичну діяльність з науковою, як це робить Кремінь, у нього є всі шанси якісно реалізувати державну ідею, спрямовану на захист української мови.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський записав у декларації нерухомість на суму 1,5 млн гривень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини