Головна Новини Політика кабмін Кабмін серйозно взявся за опіку українських дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін серйозно взявся за опіку українських дітей

В День захисту дітей в Кабміні прийняли ряд майже 30 проектів, спрямованих на створення найкращих умов для підростаючого покоління

1 червня 2020, 14:58 comments1353
Поділіться публікацією:

Сьогодні під час засідання уряду було прийнято 27 проектів за основними напрямками захисту прав та можливостей для українських дітей. Про це повідомляє видання "Урядовий кур'єр".

Кабмін серйозно взявся за опіку українських дітей

Так, Кабмін розглянув ініціативу щодо посилення відповідальності за продаж дітям електронних сигарет, а також за невиправдану жорстокість при вихованні дітей у сім'ї.

Також міністри визначили перспективи для отримання передбаченого законом житла для дітей-сиріт, які досягли повноліття.

"Переконаний, що такі діти мають повне право на отримання житла від держави, тому це право необхідно реалізувати без того, щоб вчорашні підопічні інтернатів оббивали пороги чиновників у пошуках втраченої справедливості", — зазначив глава уряду Денис Шмигаль.

При цьому він додав, що особливої уваги потребує і виховання дітей, які віддані під опіку держави, а також зайнятися економічною та моральною стороною мотивації для виховання дітей у сім'ях.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна запускає авіасполучення і вже відома дата відкриття кордонів для внутрішніх перельотів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини