Головна Новини Політика кабмін Кабмін виділив 185 млн гривень на допомогу постраждалим від пожеж в Луганській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін виділив 185 млн гривень на допомогу постраждалим від пожеж в Луганській області

Сім'ї загиблих отримають по 200 тис. гривень

13 жовтня 2020, 18:12
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів України під час позачергового засідання 13 жовтня виділив 185 млн грн на допомогу потерпілим у результаті пожеж в Луганській області. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Кабмін виділив 185 млн гривень на допомогу постраждалим від пожеж в Луганській області

Згідно з рішенням Кабміну, сім'ї загиблих отримають по 200 тис. грн, тим, хто отримав важкі травми, виділили по 50 тис. грн, постраждалим з травмами середньої тяжкості — по 30 тис. грн і по 20 тис. грн отримають люди, які отримали травми легкої тяжкості.

Фінансову допомогу від держави отримають і люди, які через пожежі залишилися без житла. Кожній родині уряд передбачив по 300 тис. грн. А ті сім'ї, яким необхідно зробити частковий ремонт, отримають по 50 тис. грн.

Нагадаємо, Луганській області спалахнула новий пожежа, верховий вогонь поставив під загрозу до електропідстанції. Також раніше поліція повідомляла про кількість загиблих в результаті лісових пожеж в Луганській області, а також про причини їх смерті. За даними прессекретаря відомства в Луганській області Тетяни Погукай, жертвами лісових пожеж в регіоні стали не менше семи осіб.

Раніше "Коментарі" писали, що Кабмін сьогодні прийняв рішення про продовження карантину в Україні до 31 грудня 2020 року. Найближчим часом школярів відправлять на канікули, а студентів переведуть на дистанційне навчання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини