Головна Новини Політика Скандали.Політика Звіробій написала антисемітський пост, Федина запідозрила в цьому "руку Кремля"
commentss НОВИНИ Всі новини

Звіробій написала антисемітський пост, Федина запідозрила в цьому "руку Кремля"

Нардеп Софія Федина заступилася за дівчину Марусю Звіробій, яку звинуватили в антисемітизмі, стверджуючи, що сторінку на Telegram-каналі зламали структури ФСБ

14 червня 2020, 22:19 comments4008
Поділіться публікацією:

Скандальна активістка і доброволець ВСУ Олена Самбул, більш відома під псевдонімом Маруся Звіробій опублікувала черговий образливий пост на адресу глави держави Володимира Зеленського у зв'язку з тим, що у його дружини виявили коронавірус COVID-19. І, певно, ніхто б не надав цьому великого значення, так як до подібних виразів Звіробій всі давно звикли, але в даному випадку в її словах побачили антисемітизм.

Звіробій написала антисемітський пост, Федина запідозрила в цьому "руку Кремля"

"Ує@уйте в Ізраїль, поки вас як царську сім'ю не підвісили за ноги за знищення української нації", — з властивим надривом написала Звіробій, адресуючи слова Зеленському, який має єврейські національні корені.

Звіробій написала антисемітський пост, Федина запідозрила в цьому ”руку Кремля” - фото 2

Незважаючи на те, що Звіробій більше нічим не відома, крім як різкими матюками промовами, навіть у лавах її шанувальників знайшлися ті, хто вирішив, що активістка перевершила сама себе.

Менше ніж через добу був знесений з Telegram-каналу, але, як кажуть, "осад залишився". Деякі користувачі навіть всерйоз заявили, що ініціюють кримінальні справи проти Марусі Звіробій з-за явного шовіністичного підтексту. На щастя для самої скандалістки, за неї заступилася не менш відома подруга, народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Софія Федина.

Нардеп угледіла в даному виразі Звіробій ніщо інше, як "руку Кремля".

"Почитала антисемітські вислови Марусі Звіробій. Поговорила з нею і виявилося, що сторінку на Telegram хакнули. ФСБ-шні хакери прогресують", — зазначила Федіна на винуватих.

" target="_blank">

Слідом за таким незаперечним аргументом у свою захисту, приспіла і сама Маруся Звіробій, яка дорікнула українських патріотів, що вони багато уваги надають написаному в соціальних мережах і переживають, щоб нікого не образити, поки їх вбивають на сході країни.



Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Маруся Звіробій подала в суд на президента Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини