Головна Новини Політика Скандали Західні ЗМІ: уряд Макрона зазнає критики
commentss НОВИНИ Всі новини

Західні ЗМІ: уряд Макрона зазнає критики

Рейтинг Макрона падає, тому ймовірність перемоги нинішнього президента на виборах у 2022 році стрімко знижується

27 листопада 2020, 22:21
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон зіткнувся з критикою вдома та закордоном.

Західні ЗМІ: уряд Макрона зазнає критики

Фото: Уніан

Люди виходять протестувати проти політики глави держави, спалюють його опудала, топчуть його фотографії та закликають бойкотувати французькі товари. У Пакистані справи вийшли з-під контролю. Уряд країни попросив французькому представнику покинути країну. 

Раптом Макрон став одним із найбільш суперечливих лідерів у світі, відстоюючи конституцію Франції, суверенітет і свободу вираження поглядів. Він став на шлях розправи з тероризмом після чого його назвали одним з найбільш ненависних лідерів до мусульманського світу. На світовій політичній арені починають згущуватися хмари. В підтримку Макрона виступили деякі держави, які підтримують його боротьбу з радикалізмом. Попри те мусульманські країни як Пакистан, Малайзія та Туреччина, які виступають проти французького президента. 

До того ж у самій Франції люди по всій країні виходять на вулиці та протестують проти карантинних обмежень, який ввів Макрон. Власники закладів харчування, спортивних та розважальних закладів вимагають від Макрона дозволу відкритися і продовжувати працювати у звичному режимі. 

Рейтинг президента знизився після того, як уряд Макрона запропонував закон про безпеку, згідно з яким публікація зображень поліцейських вважається злочином. Влада заявляє, що законопроект спрямований на захист працівників поліції, а критики повідомляють, що це пряма  загроза журналістам та міжнародним спостерігачам, які фотографують та знімають відео з правозахисниками під час демонстрацій.

Франція все ближче до президентських виборів у 2022 році. Проте, якщо в2017 році Макрон набрав 66% голосів виборців, нині його рейтинг впав до 29%. Ймовірність того, що нинішній президент залишиться на другий термін, стрімко знижується. 

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Франція просить Пакистан перестати жартувати над Макроном та порівнювати його з Гітлером. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини