Головна Новини Політика Скандали Вибух багатоповерхівки у Києві: потенційний кандидат в мери обурив постраждалих своєю допомогою
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух багатоповерхівки у Києві: потенційний кандидат в мери обурив постраждалих своєю допомогою

Нардеп зі "Слуги народу" Микола Тищенко приніс лимони людям, які постраждали під час вибуху в київській багатоповерхівці

22 червня 2020, 09:21 comments4429
Поділіться публікацією:

Депутат зі "Слуги народу" і потенційний кандидат у мери Києва Микола Тищенко привіз лимони, як допомогу постраждалим під час вибуху в багатоповерхівці на Позняках. Про це повідомив в Facebook журналіст Сергій Руденко. Такий жест доброти одразу ж викликав хвилю обурення як з боку мешканців будинку, так і з боку користувачів соцмереж.

Вибух багатоповерхівки у Києві: потенційний кандидат в мери обурив постраждалих своєю допомогою

Фото: ДСНС

Вибух у будинку на Позняках прогримів напередодні близько 10 ранку. Завалилися перекриття між кількома поверхами. Людей з постраждалого під'їзду терміново евакуювали. На допомогу їм вирушили, зокрема, волонтери. Підтримати постраждалих вирішив і потенційний кандидат у мери Києва Микола Тищенко.

"Коля Тищенко приїхав на місце цієї трагедії не з польовою кухнею "Велюру", він привіз ... лимони. І почав розповідати, як зробити лимонад тим, хто тільки що просто дивом врятувався. Кандидат у мери відпрацьовує свою програму", — написав журналіст Руденко.

Як написали незабаром очевидці, лимони від нардепа так ніхто і не взяв.

На місці вибуху рятувальники досі розбирають завали. Станом на 7 ранку понеділка відомо про трьох загиблих. Щонайменше 5 людей травмувалися. Трьох вдалося дістати з-під завалів живими. Швидше за все, в будинку вибухнув газ, — вважають рятувальники. Проте напередодні поліція не відкидала версію і про вибухівку. Вибухова хвиля зруйнували перекриття між кількома поверхами. Квартири на п'ятому, шостому, сьомому і восьмому поверсі знищені.

Поки що мешканці зруйнованого під'їзду будуть жити в приміщенні школи-інтернату. Повернутися додому, щоб забрати речі, вони не можуть. Як розповідали "Коментарі" раніше, існує загроза нового обвалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини