Головна Новини Політика Скандали.Політика "Вакарчук ще себе покаже": в "Голосі" розповіли про плани екс-очільника партії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вакарчук ще себе покаже": в "Голосі" розповіли про плани екс-очільника партії

Член фракції "Голос" Інна Совсун повідала, що Святослав Вакарчук візьме активну участь у місцевих виборах

12 червня 2020, 11:40 comments1670
Поділіться публікацією:

Екс-нардеп від фракції "Голос" Святослав Вакарчук, який прийняв рішення про складання парламентського мандата, буде активним учасником місцевих виборів, які відбудуться вже цієї осені. Про це повідомляє видання "Громадське", посилаючись на колишню колегу по фракції Вакарчука, народного депутата Інну Совсун.

"Вакарчук ще себе покаже": в "Голосі" розповіли про плани екс-очільника партії

Як зазначила парламентарій, Вакарчук прийшов у політику не для того, щоб реалізувати власні амбіції і пішов з Ради після того, як досяг мети.

"Ми говорили, що ми не будуємо лідерську партію. Святослав говорив, що він іде щоб завести нових людей в парламент і зробив це. Саме це його головне і власне досягнення в політиці. Сам Вакарчук залишається в партії і буде залишатися працювати на місцевих виборах, він не здає партійний квиток", — зазначила Совсун.

Також вона додала, що робота в парламенті ніколи не була роботою мрії для музиканта і колишнього соліста рок-групи "Океан Ельзи".

"Ми прекрасно розуміли, що його лідерство в нашій партії створює велику мішень для таких діячів як Портнов і йому подібних, проблеми, які могли б взагалі не існувати, утворюються тільки тому, що Вакарчук залишався самим відомим і знаним представником "Голосу", — зазначає нардеп.

При цьому Совсун зазначила, що всі члени фракції об'єктивно розуміють цифри рейтингу "Голоси", вони їх не влаштовують і вони готові ефективно працювати, щоб вони стали значно вище, незалежно від того, є в списках Вакарчук чи ні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про думку політолога, який упевнений, що догляд Святослава Вакарчука з Верховної Ради збільшить рейтинги партії Петра Порошенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини