Головна Новини Політика Скандали.Політика В Офісі президента ведеться робота щодо дискредитації Зеленського – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента ведеться робота щодо дискредитації Зеленського – ЗМІ

У ЗМІ повідомили, хто із близького оточення президента Володимира Зеленського працює над дискредитацією глави держави

13 червня 2020, 19:15 comments3691
Поділіться публікацією:

Головне джерело роботи з дискредитації діяльності глави держави Володимира Зеленського може перебувати в Офісі президента. Про це повідомило видання "Політека" із посиланням на свої джерела.

В Офісі президента ведеться робота щодо дискредитації Зеленського – ЗМІ

Так, зазначається про максимальне ослаблення позиції Зеленського та зменшення його впливу на процеси прийняття рішень.

"З чим Єрмак (голова ОПУ Андрій Єрмак, – ред.) успішно справляється. Він приготував для президента приємну "теплу ванну", в якій той вже розслабився і фактично передав кермо правління країною в руки глави свого Офісу – у руки людини, що фігурує у трьох кримінальних провадженнях, який виставив на торги національні інтереси і є, по суті, потенційним ворогом української держави", – наголошується в статті.

За даними автора матеріалу, Єрмак діє не за власною ініціативою, а на конкретне замовлення.

"Він вже отримав $40 млн за виконання замовлення Кремля щодо Зеленського. Причина замовлення, як нам стало відомо, проста – Зеленський не підтримує бажаний для замовника курс", – йдеться у статті.

У матеріалі повідомляється, що за участі голови ОПУ Зеленський провів "сумнівну ротацію" в оборонній сфері: "призначив нового главу Військово-морських сил ЗСУ – змінив адмірала на контр-адмірала, який вважається більш лояльним до президента".

Також автор зазначає, що вплив Єрмака на Верховну Раду і монобільшість не сприяє згуртованості в рядах влади та конструктивній роботі.

"У "Слуги народу" панує повний безлад, і значний внесок зроблений саме Єрмаком, який плете внутрішньофракційні інтриги та налаштовує один проти одного різні групи впливу, — йдеться у статті. — А на деяких "неугодних" Єрмак нацьковує особисто президента. З його подачі Зеленський вплутався в конфлікт навколо прославлених плівок Єрмака, за які взялося НАБУ".

Такі дії глави ОПУ, на думку автора, спрямовані не тільки на "відпрацювання гонорару", але й на узурпацію влади.

"Він вибудовує свою політику на шкоду своєму другові Зеленському, який чи то не бачить, чи то просто не хоче бачити, як його дурять. Успішно виконує своє завдання, суть якої – посіяти керований хаос в країні, після чого Зеленський повернеться на звичну йому сцену. І він досить успішно з нею справляється", – підкреслюється в статті.

Нагадаємо, колишній очільник ОПУ Андрій Богдан образився на Зеленського за критику на свою адресу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини